جک آسانسور
جک در آسانسورهای هیدرولیک بازوی حرکت کابین است. چون جک در آسانسور به صورت قائم نصب می شود، طراحی جک به صورت یکطرفه است. شفت فولادی که یا استوانه ای توپر است و یا در اغلب موارد یک لوله فولادی که جداره آن طی عملیاتی خاص با دقت بالا صیقلی شده داخل سیلندر حرکت می کند. جک ها یا از نوع دفنی هستند که در زیر کابین در مرکز چاهک حفر شده اند و یا در کنار کابین به صورت مستقیم یا غیرمستقیم مستقر می شوند. در غالب موارد، جک ها عملکردی فشاری دارند و در برخی موارد به صورت کششی طراحی می شوند تا از وزنه های تعادل برای کمک به حرکت کابین استفاده شود.
انواع جک آسانسور
از نظر ساختاری عموما، جک آسانسور از نوع شناور (بدون پیستون) و با عملکرد یک طرفه است. جک ها می توانند به صورت مستقیم یا غیرمستقیم نصب شوند. طراحی جک می تواند به صورت تک مرحله ای و یا تلسکوپی دو یا سه مرحله ای باشد. همچنین جک ها با توجه به مشخصات و شرایط محل نصب می توانند به صورت دو تکه تحویل داده شوند.
شیر ایمنی ترکیدگی در جک آسانسور
شیر ایمنی ترکیدگی یا راپچر ولو مهمترین قطعه ایمنی آسانسور هیدرولیک است که در ورودی جک آسانسور نصب می شود. در شرایطی که به دلیل نشتی عمده یا ترکیدگی مجاری روغن این شیر ترکیدگی با بستن مجرای جک، مانع سقوط آن می شود.
برای آشنایی بیشتر با شیر ایمنی ترکیدگی پیشنهاد می شود به مقاله شیر ایمنی ترکیدگی در همین سایت مراجعه کنید. شرکت بلین آلمان یکی از تولید کنندگان معتبر و پیشگام راپچر ولو در دنیا است. برای دریافت اطلاعات فنی می توانید کاتالوگ راپچر ولو شرکت بلین آلمان را مطالعه کنید.
پاوریونیت آسانسور
پاوریونیت آسانسور هیدرولیک، واحد تامین قدرت، ایجاد و کنترل حرکت آسانسور است و شامل قطعات و متعلقات گوناگونی است که هر یک عملکردی منحصر به فرد در سیستم داشته و با یکدیگر در ارتباط هستند. در ادامه اجزا و قطعات اصلی پاوریونیت ها آورده شده است.
انواع پاوریونیت آسانسور
پاوریونیت ها بسته به نوع تجهیزاتی که در آنها به کار رفته متفاوت هستند. معمولا در حالت کلی پاوریونیت ها به سه گروه عمده پاوریونیت با شیر کنترل مکانیکی، پاوریونیت با شیر کنترل الکترونیکی و پاوریونیت برپایه درایو تقسیم می شوند. هر یک از گروه های عنوان شده بسته به مشخصات فنی و نوع تجهیزات انواع گوناگونی دارند.
مخزن در پاوریونیت آسانسور
مخزن، محل نگهداری روغن مورد نیاز در حرکت سیستم است. و به نحوی طراحی می شود که کلیه اجزای پاوریونیت در محل مناسب داخل و یا روی آن تعبیه شوند. به عبارتی مخزن پاوریونیت نقش بدنه آن را دارد و باید از استحکام کافی برخوردار باشد.
الکتروموتور در پاوریونیت آسانسور
کارکرد اصلی الکتروموتور تبدیل انرژی الکتریکی به انرژی مکانیکی برای حرکت دورانی است. الکتروموتور وظیفه اصلی چرخش بخش متحرک پمپ را دارد و نیروی لازم برای حرکت آسانسور را فراهم می آورد. در پاوریونیت می توان از الکتروموتورهای مستغرق (داخل مخزن) یا الکتروموتورهای اصطلاحا خشک (بیرون مخزن) استفاده کرد. سرعت گردش، توان الکتروموتور، ولتاژ و شدت جریان، از جمله شاخص های کلیدی در انتخاب الکتروموتور هستند.
- ۰۰/۰۹/۱۰