مجله آسانسور ایران

مرجع جامع اطلاعات آسانسور

مجله آسانسور ایران

مرجع جامع اطلاعات آسانسور

  • ۰
  • ۰

شرایط لازم برای نصب آسانسور در ساختمانهای قدیمی:

  • حداقل فضای مورد نیاز بزای نصب آسانسور 100 در 160 و یا 145 در 145 میباشد و در اندازه های پایین تر از 120 در 120 قابل اجرا نمیباشد.
  • اخذ مجوز های نصب از شهرداری جهت اخذ پایان کار .(ساختمانهایی که دارای پایانکار هستند نیازی به اخذ مجوز ندارند
  • تهیه برق سه فاز توسط کارفرما در صورت نیاز.
  • انجام کلیه کارهای بنایی و ساختمانی با کارفرما می باشد.

در ساختمان هایی که شرایط فوق وجود داشته باشد میتوان آسانسور نصب کرد در غیر این صورت قادر به نصب نخواهید بود.

نصب آسانسور در یک ساختمان قدیمی سه یا چهار طبقه و فاقد آسانسور کیفیت زندگی ساکنان را متحول میکند. برای افراد سالخورده و دچار محدودیت حرکتی رفاه و آسایش و برای جوانان جلوگیری از فرسایش مفاصل را به ارمغان می آورد و با افزایش بهای ساختمان چند برابر هزینه ی پرداخت شده از سوی مالکان را در هنگام فروش به آنها باز میگرداند.

1) آیا امکان نصب آسانسور در تمامی ساختمان های قدیمی وجود دارد ؟

پاسخ : جهت نصب آسانسور در هر ساختمانی ، اعم از مسکونی ، اداری ، تجاری ، انبار و غیره نیاز به بازدید ساختمان از سوی کارشناسان شرکت نصاب وجود دارد و بایستی مواردی از قبیل مقاومت سازه ساختمان و امکان تقویت آن ، وجود محل مناسب برای نصب و سایر موارد فنی کنترل گردد. با توجه به پیشرفت تکنولوژی و وجود سیستم های بالابر جدید در حال حاضر امکان نصب آسانسور در اکثر بناهای قدیمی وجود دارد و فقط بایستی نوع و روش مناسب توسط شرکت های دارای مجوز ، عضو سندیکا و دارای تجربه ی لازم در خصوص نصب آسانسور در ساختمان های قدیمی مشخص شود.

 2)نصب آسانسور در ساختمانهای قدیمی در چه مکانهایی امکان پذیر است ؟

پاسخ : متاسفانه در اقلب ساختمان های قدیمی محلی برای نصب آسانسور در آینده تعبیه نشده است و چالش اصلی برای نصب آسانسور در چنین ساختمان هایی امکان سنجی و یافتن محل مناسب برای نصب آسانسور می باشد. چنانچه در بین راه پله ها فضای نور گیر با متراژ وجود داشته باشد بهترین شرایط برای نصب آسانسور فراهم است.

در صورت وجود امکان نصب آسانسور در فضای میانی راه پله ها ورودی درب آسانسور به راه پله و در مجاورت درب ورودی واحد ها خواهد بود و نیاز به تخریب نیز به حداقل میرسد. اما چنانچه چنین فضایی وجود نداشته باشد میتوان موارد زیر را در نظر گرفت :

الف : نصب آسانسور در نور گیر
ب : نصب آسانسور در حیاط
ج : تخریب بخشی از ساختمان و ایجاد فضای مناسب

3)آیا برای نصب آسانسور حتماً به حفر چاله ی آسانسور و برق سه فاز نیاز است ؟

پاسخ : در صورت نصب آسانسور هیدرولیک خانگی نیاز به حفر چاله ی آسانسور وجود ندارد و این آسانسور ها نیاز به برق سه فاز هم نداشته و با برق تک فاز 220 ولت کار میکنند. استفاده از آسانسور های هوم لیفت در سالهای اخیر امکان نصب آسانسور در بسیاری از ساختمان هایی که پیش از این قادر به نصب آسانسور نبوده اند را فراهم کرده است. این آسانسور ها نیاز به ساخت موتور خانه در پشت بام هم نداشته و بسیار کم صدا می باشند.

 

  • ۹۹/۱۰/۲۷
  • مینو احمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی