مجله آسانسور ایران

مرجع جامع اطلاعات آسانسور

مجله آسانسور ایران

مرجع جامع اطلاعات آسانسور

  • ۰
  • ۰

روند طراحی و راه اندازی آسانسور

در طراحی اولیه ساختمان قسمتی از ساختمان برای آسانسور که اصطلاحا چاه آسانسور نامیده میشود در نظر گرفته میشود. شرکت های آسانسوری برای بازدید اولیه به ساختمان مراجعه و پس از اندازه برداری های مختلف مقادیر این اندازه گیری ها را بررسی نموده و بهترین حالت و نوع آسانسور را برای ساختمان در نظر میگیرند.

آنالیز ترافیک در طراحی آسانسور

آنالیز ترافیک به ما کمک میکند تا بهترین حالت برای تعداد آسانسور، ظرفیت آسانسور، سرعت آسانسور ورا انتخاب کنیم،که تمامی این موارد در جا به جایی مسافران و همچنین کمتر کردن زمان انتظار برای رسیدن آسانسور بسیار مهم هستند

 انتخاب قطعات مناسب

بعد از طراحی نقشه کابین و آسانسور نوبت به انتخاب قطعات مناسب با ظرفیت و توقف کابین میشود.

استفاده از قطعات متناسب با کارکرد و نوع آسانسور بسیار مهم است زیرا با انتخاب لوازم مناسب و نصب صحیح میتوان بهترین حرکت و در عین حال کمترین خرابی در را حین کارکرد آسانسور تجربه کرد.

اجرای آهن کشی

مرحله اول در انتخاب قطعات و لوازم مناسب و نصب مرحله اجرای آهن کشی میباشد. استفاده از آهن آلات با سایز مناسب اولین گام در نصب آسانسور میباشد. اجرای آهن کشی با آهن آلات مناسب و کمترین خطا از نظر دهانه آهن کشی و فواصل بین چهار ستون در بالاترین و پایین ترین طبقات مرحله اول نصب را تکمیل میکند.

انتخاب و  نصب ریل مناسب

مرحله دوم نصب ریل است، انتخاب سایز مناسب ریل (وt5-t9-t16) در حرکت نرم و امنیت مناسب متناسب با بارهای وارده در نگام حرکت با پاراشوت بسیار مهم است. ریل ها هم مانند آهنکشی باید با کمترین خطا نصب شوند از آنرو که کابین توسط ریل ها در بین طبقات حرکت مینماید. ریل ها به صورت شاخه های پنج متری در بازار ارائه میشوند و توسط پشت بند به هم متصل میشوند و در فواصل مختلف توسط براکت ها به آهنکشی متصل میگرددند. در محل اتصال ریل ها به هم و همچنین بالاترین و پایین ترین نقطه ریل باید خطا کم بوده تا کابین بدون صدا و لرزش و تکان های اضافی حرکت کند.

مرحله سوم انتخاب و نصب درب

با توجه به عرض چاه میتوان در مورد عرض درب  تصمیم گیری کرد. همچنین در مورد نوع درب و تعداد لته ها بهترین انتخاب را نمود. باید توجه داشت که فواصل جانبی ریل و درب بسیار حائز اهمیت است زیرا اگر فاصله ریل و درب ها یکسان نباشد فاصله بین درب طبقه و درب کابین با خطا مواجه شده و از حالت استاندارد خارج میشود

ارسال موتور

بعد از مرحله نصب درب نوبت به ارسال موتور میرسد. انتخاب کیلووات مناسب موتور با توجه به ظرفیت، کاربری، تعداد ایستگاه و بسیار با اهمیت است زیرا تمام حرکت آسانسور توسط موتور آسانسور انجام میشود و تمام بار آسانسور روی موتور و تابلو است. توان موتور آسانسورهای باری را اینجا ببینید.

 نصب آسانسور

نصب دال بتنی

پس از ارسال موتور و بالاکشیدن موتور و قرار دادن در موتور خانه نوبت به دال بتونی میرسد. دال بتونی آسانسور محلی میباشد در بالا ترین نقطه چاه. دال بتونی حد فاصل بین چاه و موتور خانه است و جایی است که موتور آسانسور روی آن قرار میگیرد بنابراین تمام وزن موتور و آسانسور بر روی آن است و استحکام آن باید توسط مهندس ناظر تایید شود.

ارسال و انتقال کابین به چاه

در مرحله بعد نوبت به ارسال کابین و انتقال آن به چاله است. سپس نوبت به مرحله مکانیک میرسد. هنگامی که دال بتونی خشک شد و شاسی موتور ساخته شد، موتور را روی شاسی مربوط فیکس مینمایند و به بکسل ریزی مشغول میشوند. انتخاب تعداد و نوع بکسل بستگی به نوع موتور ندارد. سایز بکسل ها نسبت به تعداد شیار فلکه موتور  و اندازه شیارها و اندازه بکسلی که روی شیار های فلکه قرار میگیرد انتخاب میشود.

  • ۰۰/۰۷/۲۱
  • مینو احمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی