برای نصب هر آسانسور قطعا در ابتدا طراحی مراحل طراحی آسانسور و آنالیز مراحل نصب آسانسور از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و نصابان آسانسور باید همیشه این مورد را مد نظر داشته باشند تا زمان خود و هم زمان مشتری را تلف نکنند. در حالت کلی مراحل کلی از نصب تا تحویل آسانسور بشرح زیر است:
دیدن کار و محل پروژه و بررسی اولیه
کارشناسی دقیق محل نصب آسانسور و برآورد قطعات مورد نیاز
عقد قرارداد دقیق با توجه به ذکر شرایط کاری و زمانی دقیق
طراحی نقشه آسانسور و نقشه چاه آسانسور و نقشه آهنکشی و دیگر نقشه های لازم
نصب چاه آسانسور و درب و ریل و...
مرحله نصب مکانیکال آسانسور
مرحله نصب الکتریکال آسانسور
کارشناسی دقیق از مراحل نصب آسانسور و تحویل آسانسور
راه اندازی موقت و بازرسی بعد از تکمیل نصب آسانسور و اخذ تاییدیه استاندارد آسانسور
ارائه خدمات پشتیبانی و سرویسکاری آسانسور بصورت ماهانه
قطعا برای اینکه یک پروژه نصب آسانسور بدرستی شروع شود بررسی اولیه پروژه تاثیر بسیار زیادی در روند کار دارد
طراحی در آسانسور از دو جنبه قابل بررسی است: دیدگاه اول این است که ابعاد چاه آسانسور را کارفرما تعیین نموده و شرکت آسانسوری می بایست با توجه به این ابعاد مناسب ترین قطعات و آرایش قطعات را انتخاب و نصب نماید. این روش طراحی غلط است، زیرا کارفرما هیچ گاه قادر به تشخیص یک فضای مناسب با توجه به نوع درخواست و شرایط ترافیکی از شرکت آسانسور نمی باشد. بعنوان مثال کارفرما عرض و عمق چاه مورد نیاز را 150 در 150 سانتی متر مربع در نظر گرفته و با توجه به شرایط مناسب ظرفیت کابین مورد نیاز برای آن ساختمان 10 نفره خواهد بود، در نتیجه اجرای ظرفیت مورد نیاز در ابعاد فوق غیر ممکن خواهد بود.
دیدگاه دوم این است که کارفرما صرفا سلایق و شرایط ترافیکی ساختمان را مطرح نموده و کلیه جوانب طراحی آسانسور از طرف شرکت آسانسوری معتبر انجام خواهد شد و این صحیح ترین روش طراحی آسانسور می باشد ، چنانچه طراحی و محاسبات به طور صحیح و منطقی انجام شود و شرکت مجری حداکثر استفاده را از حداقل امکانات موجود نماید بهترین نتیجه قابل دسترس خواهد بود. اما بعنوان مثال در صورتیکه شرکت مجری موتوری با قدرت بالاتر از ظرفیت درخواستی انتخاب و نصب نماید، کارفرما در این مورد متضرر خواهد بود.
- ۰۰/۰۷/۲۴