مشخصات انواع درب های آسانسور:
انتخاب درب بسته به شرایط موجود در ساختمان از نظر نوع آسانسور و بار اسمی آن دارد. کار آمدترین در نوعی از آن است که دارای زمان باز شدن کمتری باشد و فضای انتقال همزمان مسافرین را امکان پذیر سازد.
– آسانسورها از این منظر به دو دسته تقسیم بندی می شوند:
درب های نیمه اتوماتیک :
در این حالت درب طبقات از نوع لولایی بوده که این نوع فضای اضافی را برای بازشدن لته نیاز دارد و بطور دستی عمل می شود و هر دو زمان باز شدن و بسته شدن نسبتاً طولانی است و بسته به نوع درب کابین تقسیم بندی می شود:
درب نیمه اتوماتیک تلسکوپی :
در این حالت کابین مجهز به درب اتوماتیک بوده که پس از توقف کابین از یک سمت به سمت دیگر باز شده لیکن درب طبقه بصورت لولایی بوده و بایستی بصورت دستی توسط کاربر باز شود.
درب نیمه اتوماتیک اتوبوسی :
این سیستم برای چاهک های با عرض کم استفاده می گردد که درب کابین بصورت اتوماتیک درون کابین باز شده و درب طبقه لولایی بوده و توسط کاربر بصورت دستی باز می شود.
درب اتوبوسی تنها راه حل مطمئن و ایمن نصب درب اتوماتیک در آسانسورهای با فضای محدود شفت بوده و با توجه به ظرافت ذاتی به علت محدودیت فضا، کیفیت آن شرط اول تداوم کارکرد وسلامت آن می باشد.
درب اتوبوسی پارسان لیفت باتکیه بر بهترین سیستم برد کنترل و موتور پر قدرت آن راه حلی بی نظیر جهت این امر می باشد. تضمین کیفیت و خدمات پس از فروش شرکت پارسان لیفت نیز موجب آسایش و امنیت خاطر خریداران محترم می باشد.
درب های تمام اتوماتیک :
امروزه این نوع درب ها بیشتر استفاده می شوند و مزایایی از قبیل بازشدن سریع و بی صدا بودن در مقایسه با انواع دیگر و راحتی عمل را دارند. درب کابین و طبقه همزمان و بصورت اتوماتیک باز می شوند و به اقسام ذیل تقسیم بندی می شود :
درب تمام اتوماتیک سانترال :
در این حالت درب کابین و درب طبقه پس از توقف کابین بطور خودکار از وسط به طرفین باز می شود. این گونه دربها در چاهک های با عرض زیاد قابل استفاده بوده و زمان باز و بسته شدن اینگونه دربها نصف زمان باز و بسته شدن درب های تمام اتوماتیک تلسکوپی می باشد.
درب تمام اتوماتیک تلسکوپی : درب کابین و طبقه پس از توقف کابین ، بطور خودکار، بسته به نوع درب از چپ به راست و یا بالعکس باز می شود.